Terrasseizoen van start in Ons Darp

Home » Nieuws » Terrasseizoen van start in Ons Darp

Wat een vies weer is het buiten! Lijkt wel herfst met al die regen en wind. Het is echt weer om heerlijk tegen elkaar aan te kruipen in een gezellig café. Misschien een warme chocolademelk met slagroom erbij of een kop erwtensoep. Of je ploft met je vrienden neer op een heerlijk verwarmd terras zodat je van de buitenlucht kunt genieten.

Gelukkig zijn er in Ons Darp Huizen een aantal café’s met een gezellig terras aanwezig waarvan sommige voorzien zijn van terrasverwarming. Vandaag is het officiele terrasseizoen van start gegaan (1 maart – 1 november)

Wij hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet.

Het Wapen van Huizen

Het vernieuwde café het Wapen van Huizen heeft een ruim terras met loungebanken. In rookgedeelte (buiten) kun je heerlijk plaats nemen op een bank en lekker warm worden met de heaters of een dekentje over je benen.

Het accent van het café ligt op een mooi getapt biertje en een lekker wijntje met een hapje.
Iedereen is bij ons welkom, we zijn er voor iedereen.

U kunt hier vanaf tien uur ’s ochtends terecht voor een kopje koffie en gebak, voor een zakelijke lunch, een borrel ’ s middags of een biertje ’s avonds. Ook is er de mogelijkheid voor diner, al zal de kaart beperkt zijn. Denk aan goede, eenvoudige maaltijden.

Wapen van Huizen

CornelisZ

U vindt café / restaurant CornelisZ middenin het Nautisch Kwartier in de gemeente Huizen. Het is zelfs mogelijk om met uw boot aan te meren!

Zeven dagen per week, op alle momenten van de dag van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat! Kom genieten van koffie met gebak, een heerlijke lunch, elke dag High Tea, een borrel met een straatje uit de hammenbar of kom gezellig dineren en nagenieten.

Het terras is voorzien van terrasverwarming en dekentjes om lekker warm te blijven als u buiten uw drankje wilt nuttigen.

CornelisZ

Insolar

Insolar is een gezellig familiebedrijf met een eigentijds en warm interieur, waar u kunt genieten van een lunch, diner en/of feest in Huizen. In de zomer kunt u heerlijk genieten van ons ruime terras, dat op het Oude Raadhuisplein ligt in het gezellige dorp Huizen.

Het terras vangt erg veel zon, waar u onder het genot van een hapje en/of drankje kunt genieten. Het terras biedt plaats voor wel max. 120 personen. Het terras bij de ingang is voorzien van terrasverwarming.

Ook binnen beschikken wij over genoeg zitplaatsen. Totaal bijna 100 zitplaatsen. Het zonnetje van buiten, zult u ook binnen ervaren, door ons sfeervol en warm interieur.

Insolar

Grand Café ’t Heertje

Zes dagen in de week staan de heertjes voor u klaar, vanaf 17 uur ’s middags bent u van harte welkom voor een goed glas wijn, heerlijke cocktails of proef eens onze speciaal bieren van de tap of fles.

Onder het genot van een heerlijk drankje verzorgen wij een uitgebreide borrelkaart met onder andere de Oer Hollandse bitterbal, fingerfood en brood met smeersel… gewoon om te smullen!

Onze keuken is vanaf vijf uur ’s middags geopend voor diner. Komt u voor een hoofdgerecht of een rustig drie-gangen diner, alles is mogelijk. Lekker lang natafelen of nog één slaapmutsje aan de bar kan ook bij ’t heertje want wij sluiten pas om 12 uur ’s nachts.

Grand Café ’t Heertje ligt zeer centraal in Huizen, op loop afstand van het Oude dorp zijn wij gevestigd in het Graaf Wichman complex. Het uitgaanscentrum van Huizen waar u in hetzelfde pand naar de bioscoop kunt, een mooie combinatie van lekker eten en gezellig naar de film. Vraag naar het CineMenu voor een leuke korting!

’t Heertje heeft een ruim terras buiten waar u gezellig kunt eten of drinken met uw vrienden.

Grandcafé het Heertje

Irish Pub Holy Moly

Holy Moly heeft het grootste whiskey aanbod van de gemeente Huizen. Ruik, proef en geniet van meer dan 19 verschillende whiskey’s. Naast whiskey schenkt de Irish Pub Holy Moly ook heerlijke Guinness voor de liefhebbers. Kom snel eens kijken in de leukste Ierse pub van het Gooi.

Ook kunt hier terecht voor een heerlijk hapje eten als u geen zin heeft om te koken. De keuken is geopend tot 22:00 uur. Buiten kunt u gezellig plaats nemen op klein intiem terras.

Holy Moly terras

Geef een reactie