Topplaatje

Vitalis Massage

Openingstijden:
Maandag:
11:00 - 20:00
Dinsdag:
18:30 - 21:30
Woensdag:
12:00 - 20:00
Donderdag:
Gesloten
Vrijdag:
12:00 - 20:00
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten
Contact eigenaar

Blijf niet onnodig met uw klachten aan rug, nek, schouders en/of armen en benen rondlopen. Vaak wordt mij gevraagd wat de oorzaak kan zijn. Die is soms moeilijk te achterhalen.

Dit kan zijn door overbelasting, verkeerde werkhouding, slijtage, een ongeval of sportblessure. Soms straalt de pijn uit naar een ander deel van het lichaam, en kan bijvoorbeeld hoofdpijn veroorzaken of een uitstraling hebben naar de benen of armen. Soms kunnen de klachten lang duren of komen met regelmaat weer terug.

Vaak is dat door een combinatie van een verkeerde (werk) houding en/of spanning en stress. Dan is er blijkbaar steeds een negatieve factor die de spanning weer opbouwt Het is natuurlijk verstandig niet te lang te wachten als er klachten zijn.

Een goede verzorging van de spieren draagt bij aan een sneller herstel en een ontspannen lichaam en geest. Bij chronische en hardnekkige problemen zijn er meer behandelingen nodig.

Even voorstellen

In 1999 heb ik de cursus Klassieke Massage met goed gevolg afgelegd. In de loop van de jaren ben ik mij meer gaan interesseren in verschillende soorten massages en behandeling van klachten. Ik ben een aantal cursussen gaan volgen, waaronder: triggerpointtherapie, behandeling lage rug en schouderklachten en voetreflexmassage.

Mijn praktijk is gevestigd in Podocentrum Huizen, waar ook een medisch pedicure (Heidi Brouwer) en een podoposturaal therapeut/fysiotherapeut (Ginny Maandag) werkzaam is.

Tevens ben ik aangesloten bij BSM een belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage en Sportverzorgingsbranche. Deze stelt zich als doel: het op peil houden en verbeteren van de kwaliteit van de (sport) masseur.

Maak kennis met een klassieke massage

Een half uur massage van de rug, nek en schouders voor 12,50* i.p.v 20,00 (*Alleen voor nieuwe klanten).

Behandeling uitsluitend op afspraak, via de website: www.vitalismassage.nl of telefonisch: 0647844530