Topplaatje

Pizza - Con le Mani

Openingstijden:
Maandag:
Gehele jaar door
Dinsdag:
Gehele jaar door
Woensdag:
Gehele jaar door
Donderdag:
Gehele jaar door
Vrijdag:
Gehele jaar door
Zaterdag:
Gehele jaar door
Zondag:
Gehele jaar door
Contact eigenaar

Wanneer u wilt genieten van het Italiaanse gevoel van La dolce vita in Nederland. U wilt uw gasten verrassen met een heerlijke op uw locatie gemaakte pizza, dan bent u bij Con le Mani aan het juiste adres. Con le Mani is al vanaf 2006 begrip en geen plek is ons te ver om een heerlijke pizza voor u en uw gasten te bakken. Wij kunnen praktisch op elke locatie, tuin of balkon staan en zijn daarom direct betrokken bij uw feest.

In een hout gestookte pizzaoven bakken wij op authentieke wijze pizza’s met een heerlijke dunnen bodem op elke locatie waar u wenst. Bijvoorbeeld tijdens uw tuin-, straatfeest, huwelijk of bedrijfsfeest of kinderparty. Con le Mani beperkt zich niet alleen tot de zomermaanden, ook bij een gezellig winterfeest, einde jaarborrel of nieuwjaarsreceptie is Con le Mani een juiste keuze. Vanaf 20 pizza’s is het mogelijk om uw eigen pizzeria op locatie te laten komen. De minimale ruimte die Con le Mani nodig heeft is 3 x 2 meter. En wij denken graag met u mee hoe uw feest tot een geslaagde dag kan worden.
Indien u in de wintermaanden liever het feest binnen wilt houden, hebben wij de mogelijkheid om pizza’s te bakken in een elektrische oven, informeer naar de mogelijkheden.
Bij een definitieve reservering komen wij altijd van tevoren persoonlijk kennis met u maken en de locatie bekijken.

Het is een ware beleving, U ziet en ruikt het gebeuren!