Topplaatje

Grand Café ’t heertje

Openingstijden:
Maandag:
Gesloten
Dinsdag:
17:00 - 24:00
Woensdag:
17:00 - 24:00
Donderdag:
17:00 - 01:00
Vrijdag:
17:00 - 04:00
Zaterdag:
17:00 - 04:00
Zondag:
17:00 - 23:00
Contact eigenaar

Lekker eten bij ’t heertje € 24,95. Het principe is simpel, 3 gangen menu tegen een vaste prijs.

U kiest voor iedere gang een gerecht met keuze uit vis, vlees of vegetarisch. Bij het hoofdgerecht worden frites en groenten geserveerd.

’t heertje heet u van harte welkom!

Zes dagen in de week staan de heertjes voor u klaar, vanaf 17 uur ’s middags bent u van harte welkom voor een goed glas wijn, heerlijke cocktails of proef eens onze speciaal bieren van de tap of fles.

Onder het genot van een heerlijk drankje verzorgen wij een uitgebreide borrelkaart met onder andere de Oer Hollandse bitterbal, fingerfood en brood met smeersel… gewoon om te smullen!

Onze keuken is vanaf vijf uur ’s middags geopend voor diner. Komt u voor een snelle hap of een rustig drie-gangen diner, alles is mogelijk. Lekker lang natafelen of nog één slaapmutsje aan de bar kan ook bij ’t heertje want wij sluiten pas om 12 uur ’s nachts.

Grand Café ’t heertje ligt zeer centraal in Huizen, op loop afstand van het Oude dorp zijn wij gevestigd in het Graaf Wichman complex. Het uitgaanscentrum van Huizen waar u in hetzelfde pand naar de bioscoop kunt, een mooie combinatie van lekker eten en gezellig naar de film. Vraag naar het CineMenu voor een leuke korting!

Parkeren kan heel gemakkelijk onder het complex en is geheel gratis.