Topplaatje

De Boedelwagen

Openingstijden:
Maandag:
Gesloten
Dinsdag:
Gesloten
Woensdag:
9.30 tot 18.00 uur
Donderdag:
9.30 tot 18.00 uur
Vrijdag:
9.30 tot 18.00 uur
Zaterdag:
9.00 tot 17.00 uur
Zondag:
9.00 tot 17.00 uur
Contact eigenaar

Liefde voor meubels

Met de liefde voor tweedehands meubels en decoratie begon het idee van een kringloopwinkel nieuwe stijl: De Boedelwagen. Het ondernemende echtpaar Chris en Sylvia Spilt heeft oog voor interieur en gevoel voor stijl. Zij kijken met andere ogen naar tweedehands meubels, huisraad en woondecoratie.

Kringloopwinkel met goed doel

Het duurzame principe achter de kringloopwinkel spreekt hen erg aan. Bewust kiezen voor een tweede leven voor meubels en accessoires. De Boedelwagen staat daarmee voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarbij hoort niet alleen hergebruik van huisraad maar ook oog hebben voor de maatschappij. Zo wordt een deel van de winst van De Boedelwagen afgedragen aan drie goede doelen: KiKa, Nationaal Ouderenfonds en Voedselbank Gooi en omstreken.

Winkelen bij De Boedelwagen betekent kringloop kopen: een prettige prijs. Maar dan wel met een plus: extra service zoals thuis taxeren, haal-en brengservice (in overleg), reserveren via de website en niet te vergeten een sfeervolle winkel. Kijk voor meer informatie bij Werkwijze.

Brocante

Brocante, vintage, retro, klassieke, landelijke, moderne meubels en accessoires kunnen ingebracht worden. De meubels, zoals stoelen, tafels en kasten worden indien nodig voorzien van een nieuw en fris uiterlijk. Ook overige huisraad is welkom, zoals klokken, servies, schilderijen, kandelaars, lampen en andere accessoires.

Winkel

Deze tweedehands meubels en (nieuwe) accessoires worden verkocht in de sfeervolle winkel op de Lindenlaan in Huizen (oude dorp). Op de hoek van de Lindenlaan zat ooit speelgoedwinkel De Bolderwagen. Huizers Chris en Sylvia besloten de naam te gebruiken maar om te dopen tot De Boedelwagen.

De sfeervolle winkel in ’t Gooi, Huizen, is een heerlijke plek om even te struinen tussen de gedekte tafels, knusse zithoeken en kasten met woonaccessoires. Alles is te koop! Vanwege het kringloopprincipe wisselt de collectie snel.